понедельник, 31 декабря 2012 г.

my perfect christmas tree...

Весь ноябрь и часть декабря по дороге на работу я любовалась несколькими красивыми елками и очень хотела сфотографировать их и даже сделать некий пост a la сравнительный анализ или просто похвастушки-показушки... Но так и не срослось .. то камера дома, то холодно, и вообще в пробке не очень то по фотографируешь .. Но вот эта елочка совсем не красавица, и стоит-то она кривенько, но место! но погода! и сопровождение, что самое главное :))) В общем вот она Моя Идеальная Елка :))))
C Новым годом!
Happy New Year!
Sana saâida!

среда, 26 декабря 2012 г.

new offer. direct from Morocco

I have to offer for you many interesting original and beautiful things direct from Morocco - Kingdom of mixed cultures, colors and flavors



Morrocan tea have a special way to preparing and unforgettable taste, especially if you'll put some herbs 





Moroccan teapot have a long, curved beak, and it allows tea to flow evenly into tiny glasses from a height 

Spices and kitchen herbs
Here curcuma, paprika, cumin and ginger as an example
Orange blossom water and Rosa water available too

I will continue post in this blog recipe of special delicious moroccan dishes

Slippers of leather BERLA or BABOUCH - many different design and colors - soft and comfortable. Let keep your foot in warm (that is what I do not tired to feel)
And some other kind of traditional clothes

This post is only preview and we will add more picture very soon
So if you interesting about time of delivering and cost, please,  connect with me by e-mail or Facebook page

 

воскресенье, 23 декабря 2012 г.

take me back to the place that I know...


воскресенье, 2 декабря 2012 г.

just tasty...pie

befor
after



сливочное масло - 200 гр
мука - 500 гр
сахар - 200 гр
яйцо - 2 шт
разрыхлитель - пакетик 12 гр
ванильный сахар - пакетик 8 гр
замесить  тесто, завернуть в пищевую пленку и оставить в холодильнике на 30 минут
разделить тесто на две части и одну из них выложить в форму для выпечки (форму не смазывала ничем!!!)
 на тесто выложить варенье (у меня смородина с сахаром), джем, просто ягоды (если сезон)
оставшееся тесто натереть на крупной терке прямо на начинку
выпекать при температуре 200° С 30 минут

butter - 200 grams
 flour - 500 grams 
sugar - 200 grams 
Egg - 2 pcs 
baking powder - 12 grams bag
 vanilla sugar - 8 grams bag
 knead the dough, wrap in plastic wrap and leave in the refrigerator for 30 minutes 
divide the dough into two parts and one of them put in a baking dish (greased form does not!) put jam on the dough (in this case currants with sugar), jam, just berries (if the season) remaining dough grate the directly on the stuffing
bake at 200 ° C for 30 minutes

bon appetite


.
Related Posts with Thumbnails

флаги... 04.03.2013

Популярные сообщения

Общее·количество·просмотров·страницы